Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Verband Er zijn 664 producten

Nadat een wond goed gedesinfecteerd is kan de wond verbonden worden met bijvoorbeeld verband. Dit zorgt ervoor dat de wond niet ontstoken kan raken omdat er geen vuil bij kan. Dit is belangrijk omdat de wond anders niet goed geneest. Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om een wond goed te verbinden. Je vind hier onder andere allerlei soorten verband, permafoam, gaas, verbanddozen, leukotape, verbandwatten, snelverband, pleisters, zwachtels, kortom, alles wat er nodig is voor het goed verbinden en verzorgen van een wond. Wat is de beste manier om een wond te desinfecteren

per pagina
Toont 49 - 72 van de 664 items
Toont 49 - 72 van de 664 items