Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

5 gezonde snacks om mee te nemen op een dagje uit

Tijdens een dagje weg is het belangrijk om goed voorbereid op weg te gaan. Ga je bijvoorbeeld veel wandelen? Dan is het goed om te kijken naar kleding die van kwaliteit en comfort is. Lowa heeft hier bijvoorbeeld een mooi assortiment in. Daarnaast is het bij een dagje weg ook belangrijk om voldoende eten mee te nemen. Verschillende activiteiten zorgen er namelijk voor dat je trek krijgt. Het laatste wat we willen, is dat we dan gaan snaaien naar die ongezonde snacks. We delen dan ook graag 5 snacks die gezond zijn en makkelijk om mee te nemen tijdens een dagje weg. 

Een gezond & belegd broodje

Inhoudsopgave

Een broodje kan snel en makkelijk worden gemaakt. Een broodje is zeker een gezonde snack, zolang je er maar gezond broodbeleg op doet. Ga bijvoorbeeld voor een lekkere hummus of zuivelspread en maak het af met wat komkommer en tomaat. Zo zorg je ervoor dat het een goed belegd, maar toch gezond broodje is. 

Nootjes

Een gezonde en snelle snack zijn noten. Ze bevatten namelijk erg veel energie. Dat komt met name door de hoeveelheid vet in noten. Omdat de vetten in noten hun oorsprong hebben in de natuur zijn ze voor het lichaam een perfecte bron om energie uit te halen. Je krijgt dus diverse goede stoffen en vetten binnen. Bovendien zorgen ze er ook voor dat je voor langere tijd verzadigd bent. 

Noten

Fruit

Een snack die niet kan ontbreken tijdens een dagje weg is fruit. Hierbij kan je denken aan verschillende soorten fruit: appel, banaan, mandarijn, kiwi, peer of een stukje meloen. Het eten van fruit heeft verschillende voordelen. Zo krijg je de juiste vitaminen en mineralen binnen. Daarnaast zitten er relatief veel vezels in fruit die ervoor zorgen dat je voor een langere tijd vol zit. 

Rauwe groenten

Het is belangrijk om het juiste aantal hoeveelheid groente op een dag binnen te krijgen. Ook tijdens een dagje weg is dit erg makkelijk te behalen door snackwortels, parpikareepjes of komkommerplakjes mee te nemen. Een heel verantwoorde en lekkere snack. 

Eiwitrijke snacks

Eiwitten verzadigen erg goed en zorgen tevens voor behoud en opbouw van je spieren. Een eiwitrijke snack is dan ook een erg goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een eiwitshake of eiwitreep. Ze zijn makkelijk zelf te maken of kant en klaar te koop in de winkel.

Als laatste is het ook belangrijk om te denken aan het comfort van je lichaam door stevige schoenen en warme kleren mee te nemen. Teva heeft hier een mooi assortiment voor. Zo zorg je dat je geheel gezond en in comfort onderweg gaat. 

Tags:

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart