Groot handboek geneeskrachtige planten Bekijk groter

Groot handboek geneeskrachtige planten CHI boek


Verhelst, Dr. Geert, Groot Handboek Geneeskrachtige Planten 6e druk

Meer details

Merk CHI
Inhoud boek

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 451 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 451


Webwinkel Keurmerk

149.1 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Heeft u een verlaagde weerstand? Of bent u minder vitaal? Of andere gezondheidsklachten? Groot handboek geneeskrachtige planten van CHI kopen kan u helpen.

Groot handboek geneeskrachtige planten kopen? Nu voor €149.1. Bestel voor 21 uur? En ontvang Groot handboek geneeskrachtige planten de volgende dag. Verder zoeken naar producten van:

Bestellingen boven de €75 worden gratis verzonden.

Product informatie

Groot handboek geneeskrachtige planten

Geneeskrachtige planten worden almaar meer gebruikt ter preventie van kwalen of om onze gezondheid te verbeteren.
Wanneer we ze met kennis van zaken aanwenden, hun beperkingen kennen en de nodige veiligheidsmaatregelen in acht nemen, kunnen kruiden dan ook een volwaardige aanvulling zijn bij de reguliere gezondheidszorg.
 
In dit overzichtelijk naslagwerk stelt Dr. Geert Verhelst op een grondige manier de belangrijkste kruiden van de moderne fytotherapie voor.
Hij belicht onder meer inhoudsstoffen, werking, indicaties en verwerkingsvormen en zorgt er door het aanstippen van waarschuwingen, potentiele nevenwerking, contraindicaties en interacties voor dat we op een veilige manier kruiden kunnen aanwenden.
De informatie is zoveel mogelijk gebaseerd op recent wetenschappelijk onderzoek en is opgeluisterd met sprekende kleurenfoto's.
 
Dit praktisch handboek is speciaal aangeraden voor al wie op professionele basis met geneeskrachtige planten omgaat: artsen, apothekers, therapeuten, herboristen, natuurwinkeliers en producenten van voedingssupplement.
Het zal ook de kruiden liefhebber, die zijn kennis wenst bij te schaven, zeker kunnen bekoren.

CHI producten kopen?

Groot handboek geneeskrachtige planten wordt aangeboden door het merk CHI. De producten van CHI worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Groot handboek geneeskrachtige planten wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: CHI? Of naar producten uit de categorie: Gezondheidsproducten?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.