Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Couscous gezond eten

Als je lekker wilt eten maar niet helemaal weet of het gezond is, dan is couscous een echte aanrader. Er wordt veel gesteggeld over of het nu een soort rijst of een soort pasta is.

Nou ik zal u uit de droom halen. Het is een pasta. Maar dan wel een hele speciale pasta. Het heeft namelijk de eigenschap rijk te zijn aan koolhydraten. Hierdoor is het een belangrijke bron van energie voor het lichaam. En zoals u misschien wel weet wordt er onder andere door het voedingscentrum aanbevolen om voldoende volkorenproducten binnen te krijgen.

Gezonde pasta

Inhoudsopgave

In deze lekkernij zitten namelijk veel gezonde tarwen zoals durum- en tapiocameel. Daarnaast zit het bomvol ijzers. Ook verkleint het de kans om diabetes te krijgen aanzienlijk. 
In deze pastasoort zitten oxidanten, kortom veel vitaminen. Je krijgt op deze manier dus voldoende voedingsstoffen binnen.

Verschillende soorten

Er zijn zeer veel verschillende samenstellingen te koop. Zo zijn er samenstellingen met hennep, met quinoa spelt, met mais, met bloemen enz. De combinaties zijn dus altijd met andere gezonde toevoegingen waardoor je maaltijd alleen maar aan kwaliteit toeneemt. Al deze producten zijn hier te koop.

Heerlijke gerechten

Er zijn verschillende soorten gerechten die u kunt bereiden met couscous. Zo is er de variant met spinazie en tomaat. Dit is een heerlijke frisse en gezonde maaltijd die makkelijk weg eet. 
Ook kunt u het goed combineren met vis. Dit wordt bijvoorbeeld met makreel gedaan maar ook met zalm. Zo worden de vitamines die u binnen krijgt nog uitgebreider.

Gezonde basis

Het uitgangspunt is dat, welke combinatie u ook maakt, het een gezonde basis vormt voor een voedzame maaltijd. U zult niet het gevoel hebben dat u te weinig gegeten heeft en het is óók nog eens ontzettend goed voor uw lichaam!

COUSCOUS KOPEN? KLIK DAN HIER.

Het is een van de zegeningen van de multiculturele samenleving en van het feit dat vakanties in verre landen steeds meer betaalbaar zijn geworden. Wij zijn in contact gekomen met de eetgewoontes en ingrediënten van andere culturen. En dat is ons zeker bevallen! In de Noord-Afrikaanse keuken is couscous een makkelijk te bereiden en bijzonder smakelijk alternatief voor aardappelen, rijst en pasta. Heeft u zin in een overheerlijke couscous-schotel? Probeert u dan onze basis couscous, of kiest u voor speciale couscous-mixen zoals couscous met chiazaden of met bloemen. U kunt bij ons kiezen uit een aantal kwaliteitsmerken zoals Primeal, Bountiful en Lima. Bon appetit!

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart