Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Fytotherapie Er zijn 2788 producten

Fytotherapie betekent letterlijk "behandeling met planten", en kenmerkt zich door het behandelen van gezondheidsklachten en aandoeningen met behulp van plantaardige middelen. Bij Byfit vindt u een groot aanbod van deze kruidengeneesmiddelen, die ook wel fytotherapeutica worden genoemd. Geneesmiddelen uit de fytotherapie kenmerken zich door het gebruik van uitsluitend (delen van) planten of combinaties daarvan. Alle fytotherapie producten die u op onze website tegenkomt zijn uitsluitend gemaakt van kruidenpreparaten. Ze zijn bedoeld om bestaande aandoeningen te helpen verminderen, en als voedingssuplement om uw lichaam te ondersteunen. Bij Byfit kunt u kiezen uit een enorm aanbod van bijna 3.500 verschillende kruidengeneesmiddelen. Wat is fytotherapie en tegen welke aandoeningen helpt het?

per pagina
Toont 49 - 72 van de 2788 items
Toont 49 - 72 van de 2788 items