Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Haar Er zijn 1647 producten

Voor uw haarverzorging hebben wij maar liefst drie verschillende groepen waarin u alles kunt vinden om uw haar te verzorgen. Deze drie groepen zijn conditioner, haarkleuren en styling. Met een conditioner zorgt u ervoor dat uw haar perfect in conditie blijft. Er zijn conditioners die het haar ontvetten, het meer volumineus maken en die het haar weer soepel maken. Met haarkleuren kunt u uiteraard uw haar een prachtig mooi kleurtje geven. En met onze styling producten kunt u het haar stylen zoals u dat graag wilt hebben. Zo geven we onze haren de beste verzorging

Subcategorieën

  • Conditioner

    Met een conditioner voor het haar zorgt u ervoor dat uw haar in goede conditie blijft. U kunt hierbij denken aan een haarconditioner die het haar ontvet en meer volume geeft. Wij hebben meerdere bekende merken in ons assortiment zodat u er altijd zeker van bent dat u een kwalitatief goed product koopt voor de verzorging van uw haar. Bekijk in deze categorie onze speciale producten zoals de 7 Kruiden conditioner van Jacob Hooy, een echte aanrader. Of de 6 Miracles oil essentials Gliss Kur van Schwarzkopf. En met een Anti breakage keratin oil conditioner van OGX zorg je ervoor dat je keratine in het haar niet wordt afgebroken. Stuk voor stuk allemaal top klasse producten van de bekende merken die begrijpen dat u uw huid optimaal wilt verzorgen. Hoe kies je de beste hair conditioner

  • Haarkleuren

    Een mooi kleurtje in uw haar kan wonderen doen. U kunt er zomaar een aantal jaren jonger uitzien wanneer u een mooi stijlvol kleurtje gebruikt voor uw haar. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om uw grijze haren weg te kleuren met de oorspronkele kleur van uw haar. Of een mooie kleur om uw haar eens een ander kleurtje te geven. Met onze top klasse producten van de bekende merken kunt u erop rekenen dat u uw haar veilig een nieuw fris kleurtje geeft waarmee u er weer een paar jaartjes jonger mee uitziet. Zoek in deze categorie o.a. naar de verschillende producten van Colourwell die wij hebben met verschillende kleuren zoals kastanjebruin, koper rood, donker kastanje of een mooie elegantie mahonie kleur. Je haar kleuren of spoelen?

  • Styling

    Met onze styling producten kunt u uw haar de vorm geven die u zo graag wilt hebben. Onze styling producten zijn allemaal grondig dermatologisch getest en zijn daarom veilig in het gebruik. En wilt u na het gebruik de styling verwijderen uit uw haar dan is het geen probleem om dit te doen met één van onze reiniging producten uit onze andere categorieën. Met een mooie frisse eigentijdse styling van ons zult u zich weer helemaal als herboren voelen. In deze categorie kunt u o.a. styling spuitbussen vinden van Elnett, Andrélon en Wella. Of wat dacht u van de botanische producten van Hairwonder zoals de Botanical styling gel extra strong. Allemaal producten waarmee u het haar weer glans, volume en styling mee kunt geven.

per pagina
Toont 1513 - 1536 van de 1647 items
Toont 1513 - 1536 van de 1647 items