Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Tips voor een gezond paasweekend 

De feestdagen zijn natuurlijk geen excuus om een gezonde levensstijl uit het oog te verliezen. Ook tijdens het paasweekend kan er onbezorgd gezond gegeten en veel bewogen worden. Toch is dat niet altijd even gemakkelijk. Niet als de paaseieren veel te aantrekkelijk zijn en het paasontbijt bomvol calorierijke lekkernijen op tafel staat. Gelukkig zijn er genoeg manieren om er toch nog een gezond paasweekend van te maken. Dit betekent zeker niet dat er niet mee kan worden gedaan met de feestvreugde. Door te zoeken naar de juiste alternatieven, wordt het een fantastisch en bovenal gezond paasweekend dit jaar. Met de volgende tips moet dit zeker lukken. 

Gezonde smoothies voor bij het paasontbijt 

Het paasontbijt is toch wel hét hoogtepunt van het paasweekend. Dit mag niet gemist worden. Maar hoe lekker al die zoete broodjes en beleg ook zijn, erg goed voor de lijn is het dan weer niet. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor al die zoete lekkernijen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezonde, goed vullende smoothie bij het ontbijt? 

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende smoothierecepten, maar voor Pasen mag je best wel een beetje uitpakken met zoete en lichte smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aardbei-banaansmoothie? Heerlijk zoet en een echte vitamineboost aan het begin van de dag. 

Wil je de smoothie echt als ontbijt gebruiken? Kies dan voor een smoothie die iets meer vult. Bijvoorbeeld door het fruit met een laagje granola te mengen. 

Maak dan eens een grote smoothiebowl om te delen met de hele familie. Hierbij is het fijn als de smoothie wat dikker is, zodat je het kunt lepelen. Vervolgens kun je de smoothiebowl garneren met bijvoorbeeld acaciazaad, kiwi’s of blauwe bessen. Een lekker vullend en bovenal gezond ontbijt. 

Gezond gourmetten 

Gourmetten is natuurlijk de onmisbare factor tijdens iedere feestdag. Nederlanders pakken massaal hun gourmetstellen uit de kast zodra de feestdagen aanbreken. Wel zo gezellig. Lekker met het hele gezin bij elkaar. Ieder een eigen pannetje en bakken maar. Toch is het niet altijd even gezond. Al dat vlees, stokbrood en verschillende sausjes maken gourmetten tot een zeer calorierijke bezigheid. Maar er zijn gelukkig manieren om wel lekker mee te doen en minder calorieën binnen te krijgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke gourmet omelet? Leuk om daarbij diverse groentes te bakken en deze samen met het eigen gemaakte omeletje op te eten. Of wat dacht je van andere heerlijke groentegerechtjes, zoals groentespiesjes, courgetterolletjes of gevulde champignons?

Eierzoektocht bootcamp 


Op zoek naar eitjes? Maak hier dan een heuse bootcamp van voor het hele gezin. Het liefst buiten om ook nog eens een frisse neus te halen. Klim bomen in, trek sprintjes en haal gekke capriolen uit om alle eitjes te verzamelen. Op die manier kom je in elk geval aan je dagelijkse beweging en heb je één zo’n eitje meer dan verdiend. Fijn Pasen! 

Tags:

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart