Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Zwangerschapstest Er zijn 22 producten

Zwangerschapstesten bestellen? Heeft u last van ochtendmisselijkheid? Wordt u niet meer ongesteld? Heeft u een plotselinge afkeer voor voedselgeuren? Of heeft u extreme stemmingswisselingen? Dan is het verstandig om een zwangerschapstest te doen. Hier vindt u een breed aanbod aan zwangerschapstesten die u gemakkelijk thuis kunt gebruiken. U vindt hier midstream zwangerschapstesten, casette zwangerschapstesten en dipstick zwangerschapstesten. Heeft u vragen over de werking van de zwangerschapstesten of de uitslag? Neem gerust contact op. Meer informatie

Toont 1 - 22 van de 22 items
Toont 1 - 22 van de 22 items

Zwangerschapstest

Is het eigenlijk al te lang geleden dat je ongesteld bent geweest? Heb je last van vage klachten? ’s Morgens regelmatig misselijk? Wellicht vermoed je dat je in verwachting bent. Met een test kun je dit snel en eenvoudig checken. 

Zelf thuis testen of je zwanger bent

Of je nu al maanden uitkijkt naar een zwangerschap of dat je er helemaal niet op zit te wachten, is een heel verschil. Toch zal het in beide gevallen niet de bedoeling zijn dat iedereen direct weet dat jij vermoed dat je in verwachting bent. Je kunt met een predictor test gewoon zelf thuis testen of je zwanger bent. Niemand hoeft hier verder iets van te weten. De zwangerschapstest koop je anoniem online en in de handleiding lees je precies wat je moet doen. Je hebt niet meer nodig dan een straaltje urine, zo eenvoudig werkt het. 

Soorten predictor testen

Uiteraard zorgen alle testen ervoor dat je na gebruik weet of je wel of niet een kindje verwacht. Wel zijn er wat verschillen tussen de verschillende exemplaren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om al een dag of 4 voor je verwachte menstruatie een test te gebruiken. Dit kan met de zogenaamde midstreams. Redelijk nieuw zijn de digitale varianten. Ook met deze zwangerschapstest weet je direct of je wel of niet zwanger bent. Onder andere Clearblue heeft bijvoorbeeld een test waarbij je zelfs meteen kunt zien hoe ver je al bent. Sommige doosjes bevatten twee testen, zodat je eventueel een of meerdere dagen later nog een keer overnieuw kunt testen. 

Testen zijn betrouwbaar

Uiteraard moet je er niet aan denken dat je door de test op een verkeerd spoor wordt gezet. Dat het achteraf niet blijkt te kloppen zeg maar. Gelukkig hoef je daar niet bang voor te zijn, want de testen zijn echt door en door betrouwbaar. Op de doosjes zul je ook lezen : meer dan 99% betrouwbaar.

Zwangerschapstest kopen? Dat doe je hier anoniem online