Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

After sun Er zijn 57 producten

Onze after sun producten zorgen ervoor dat uw huid optimaal beschermd zal worden tijdens en na het zonnen. In het assortiment zijn diverse producten verkrijgbaar in diverse zon factoren. Er is cooking faam beschikbaar, after sun olie en Biodermal aftersun producten voor optimale bescherming en verzorging. Probeer bijvoorbeeld AfterSun van Aromed. Dit product is 100% natuurlijk en op basis van olie waarbij u beslist niet het gevoel zal hebben dat het vet aanvoelt. Of een Aftersun leche hidratante spray van het merk Ecran. En met een Aftersun milk van Algasun ben je er zeker van dat je optimaal beschermd zult zijn tijdens het zonnen. Op wat moet je letten bij je keuze voor een goede after sun?

per pagina
Toont 1 - 24 van de 57 items
Toont 1 - 24 van de 57 items

Op wat moet je letten bij je keuze voor een goede after sun?
Langdurig in de zon verblijven is schadelijk voor onze huid. Daar zijn de UV- stralen verantwoordelijk voor. Die versnellen ons natuurlijk verouderingsproces en dat is eerst zichtbaar aan onze huid. Naast rimpels en kraaienpootjes heeft onze huid ook last van stress als gevolg van een langdurig verblijf in de zon. Als we huidproblemen en huidkanker willen voorkomen, moeten we ons efficiënt beschermen tegen het zonlicht. Met After sun bijvoorbeeld. 

Zonnebrand voorkomen beter dan genezen
Om je huid zoveel mogelijk te beschermen tegen de schadelijke UV- stralen van de zon kunnen we zonnebrand veel beter voorkomen dan genezen. Laat daarom je huid langzaam wennen aan het zonlicht. Dat doen we bij voorkeur vanaf de lente en best geleidelijk aan. Blijf nooit langer dan twintig minuten in de zon. Zonnen doe je nooit wanneer de zon het sterkst is. Zon dus nooit op het heetst moment van de dag, namelijk tussen het middaguur en 17 uur. Heb je toch last van een rode en branderige huid? Dan kun je maar best onmiddellijk uit de zon gaan om erger te voorkomen. Koel je huid zo vlug mogelijk af onder koud stromend water en breng vochtige kompressen aan. Ook kwark, yoghurt, karnemelk en plakjes komkommer brengen de nodige verkoeling. Als je huid zodanig verbrand is dat er zich blaasjes vormden raadpleeg je best onmiddellijk je vertrouwde huisarts 

Aftersun brengt verzorging en verkoeling
Om de schade tot een minimum te beperken is het gebruik van een goede aftersun een aanrader. Een goede aftersun brengt de nodige verkoeling en verzorging van je verbrande huid. Als je huid extra verzorging nodig heeft gebruik je best aftersun lotions, balsems of crèmes zonder schadelijke stoffen. Dus op natuurlijke basis.

Een goede aftersun:

  • Vermindert de roodheid van je huid
  • Brengt afkoeling
  • Hydrateert

Kwalitatieve aftersun koop je makkelijk online. Verblijf je vaak in de zon? Maak dan zeker kennis met het afgebreide gamma aan kwalitatieve zonneproducten zoals aftersun van Byfit.

After sun kopen? Klik dan hier.