Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Stamppot shoarma vlees met knoflooksaus

Stamppot shoarma vlees met knoflooksaus

 (0)    0

Ingrediënten voor 4 personen: 

  • 800 gr bloemkool Stamppot shoarma vlees met knoflooksaus
  • 2 eetlepels roomkaas
  • 60 gr roomboter
  • Olijfolie
  • 600 gr shoarma vlees
  • 300 gr kaas
  • Paksoi of ijsbergsla
  • Kruiden voor het shoarma vlees

Ingrediënten saus:

Bereidingswijze:

  • Zet de grill aan op de maximale stand. Of de oven op 200gr.
  • Pak een pan met een laagje water en kook de bloemkool in 10 minuten gaar.
  • Pak een koekenpan en zet hem op het vuur met de olijfolie en de roomboter er in. Bak het shoarma vlees bruin. En zet het shoarma vlees even apart. Voeg de kruiden voor het shoarma vlees toe aan het bak vet en mix het geheel.
  • Giet de bloemkool af, voeg de roomkaas toe en pureer het geheel met een mixer in de pan. Giet het bakvet, de paksoi of ijsbergsla en een derde van de kaas er bij in. Voeg zout en peper naar smaak toe aan de stampot en schep het in een ovenschaal naar keuze.
  • Verdeel het gebakken shoarma vlees en de rest van de kaas over de stampot in de ovenschaal, en laat de kaas smelten in de oven of gril.
  • Meng de ingrediënten van de saus door elkaar, verdun het met water naar wens en serveer het bij uw stampot.

Eet smakelijk!

 (0)    0

Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Heeft u een opmerking naar aanleiding van dit blog? We zijn benieuwd naar uw mening!
Captcha