Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Hoe betrouwbaar is een zelftest?

De bekendste en betrouwbaarste zelftest is ongetwijfeld de zwangerschapstest. Nu zijn steeds meer testen beschikbaar waarmee je thuis kunt nagaan of je een of ander tekort hebt of je risico op een aandoening loopt. Welke zelftests zijn er op de markt en welk voordeel hebben ze?

De meest uiteenlopende testen voor thuis

Inhoudsopgave

Ben je regelmatig vermoeid en futloos? Kamp je al een tijdje met spijsverteringsproblemen of wil je weten of je allergisch aan iets bent? Je komt het voortaan allemaal zelf te weten met een zelftest voor thuis. Je kunt nu al thuis testen of je een tekort hebt aan bepaalde gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen of mineralen, of je gluten intolerant bent of hooikoorts hebt. We kennen ondertussen al meer dan 450 zelftests voor thuis. Die kun je voortaan allemaal gemakkelijk én betrouwbaar online kopen.

Maximale privacy

Deze thuistests bieden ons maximale privacy. Niemand laat zich graag testen op hiv, op vruchtbaarheid en kwaliteit van ons sperma, op bloed in onze stoelgang of een urineweginfectie. Voortaan kan dat allemaal thuis. We genieten daarbij de hoogste privacy, ongetwijfeld het grootste voordeel van een zelftest. Is die test positief, dan is een bezoek aan onze vertrouwde huisdokter of specialist nodig. Maar dan ben je toch al van je bezoek aan de apotheker of drogist verlost.

Kwaliteitsgarantie

Deze thuistests worden steeds nauwkeuriger en betrouwbaarder. Dat geldt ook voor de zelftests die we online kopen. Vooral online zijn er steeds een groter aantal zelftests verkrijgbaar. Koop je deze testen bij een online webshop die over een keurmerk beschikt, dan is hun kwaliteit en de betrouwbaarheid vergelijkbaar met die van de apotheker.

Thuis testen

De belangstelling voor en de verkoop van zelftests online neemt dan ook sterk toe. Daar zijn verschillende redenen voor. 

De belangrijkste voordelen van deze medische zelftests zijn:

  • Laagdrempelig: online zijn er vele zelftests met dezelfde kwaliteit als bij de apotheker beschikbaar
  • Maximale privacy: je kiest en bestelt vanuit je vertrouwde thuisomgeving
  • Niemand weet zo welke test je uitvoerde als je dat niet zelf wilt
  • Het vraagt veel minder tijd
  • Is goedkoper
  • Je kent onmiddellijk het resultaat en dat voorkomt dikwijls onnodige spannin
  • Webwinkels met een Europees CE-keurmerk garanderen je maximale kwaliteit en betrouwbaarheid

Naast al deze zelftests voor thuis kun je online ook gemakkelijk alle nodige hulpmiddelen kopen zoals bloeddrukmeters, hematocrietmeters, glucosemeters, injectiespuiten en naalden, lancetten en bio sensoren kopen en zeker bij Byfit.

ZELFTEST KOPEN?

Voor het controleren van uw eigen gezondheid of die van uw vrienden of familieleden, heeft Byfit een enorme collectie van zelftests. U vindt in ons assortiment meer dan 450 zelftest producten om uzelf te kunnen testen op de meest uiteenlopende ziektes en aandoeningen, en uw lichaamsfuncties goed te kunnen controleren. Zo kunt u bij Byfit zelftest producten voor onder meer zwangerschap, tekenbeten, allergieën, Seksueel Overdraagbare Aandoeningen (SOA) en HPV vinden. Ook vindt u bij Byfit handige zelftest hulpmiddelen als bloeddrukmeters en hematocrietmeters. En we hebben een breed aanbod als u anderen wilt testen op roken, of het gebruik van alcohol of drugs (bijvoorbeeld op methamfetamine, heroïne, marihuana, XTC of cocaïne). Daarnaast vindt u bij Byfit een groot aanbod aan hulpmiddelen als injectiespuiten, injectienaalden, lancetten en biosensoren.

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart