Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Scheermesjes Er zijn 126 producten

Wie vroeger dacht dat met de opkomst van het elektrisch scheren de markt voor scheermesjes zou instorten, is bedrogen uitgekomen. Sterker nog, natscheren wint aan populariteit. Bent u op zoek naar klassieke scheermesjes, bijvoorbeeld van het merk Malteser? En wilt u daar ook een goede en comfortabele scheerkwast bij? Of gaat uw voorkeur toch uit naar veiligheidsmesjes van alom bekende merken als Gilette en Wilkinson? Wij hebben zowel de scheermeshouders als de bijbehorende scheermesjes voor u op voorraad. Of u kiest voor disposable scheermesjes, bijvoorbeeld van BIC. Uiteraard vindt u hier ook scheermesjes voor vrouwen, zoals die van Gilette Venus. Scheermesjes kopen? Koop bij ons de beste scheermesjes! Zo kies je de beste scheermesjes

per pagina
Toont 1 - 24 van de 126 items
Toont 1 - 24 van de 126 items

Zo kies je de beste scheermesjes
Hoe groter het scheeroppervlak hoe beter resultaat en het groter het scheercomfort die je ervaart. Daar spelen producenten van scheermesjes uiteraard handig op in. Scheermesjes krijgen steeds meer scheerbladen die je perfect scheren garanderen. Van één scheermesje evolueerde men in korte tijd naar maar liefst zes mesjes en per apparaat en daar stopt het zeker niet bij. Scheren mesjes met de meeste scheerbladen niet alleen beter, maar ook aangenamer? En hoe kies je nu het juiste scheermesje dat het beste bij je past?

Groter scheeroppervlak
Hoe komt het dat zowel het resultaat als het comfort verbetert naarmate je scheermesje uit meerdere scheerbladen bestaat? Dat is eigenlijk logisch. Dat is immers het rechtstreekse gevolg van het grotere contactoppervlak dat er op die manier ontstaat tussen de scheerbladen en je huid. Hoe meer mesjes hoe lager de druk die op je huid wordt uitgeoefend. En hoe lager de druk op je huid, hoe kleiner je risico op vervelende huidirritaties en hoe comfortabeler je scheerbeurt verloopt.

Huidtype
Het kiezen van het beste en het juiste scheermesje hangt in grote mate af van je huidtype. Er bestaat een groot verschil in de manier van scheren tussen een normale, een droge, en vette of een gevoelige huid. En ook je persoonlijke voorkeur speelt uiteraard mee. Ben je op zoek naar het beste en juiste scheermesje? Probeer dan eerst het apparaat met het grootst aantal scheerbladen. Die zorgen voor het beste scheerresultaat en bieden je het grootste comfort. Geven deze scheermesjes toch niet het resultaat dat je ervan verwachtte? Schakel dan over naar een apparaat met minder mesjes of naar een ander type scheermesje. Op die manier kun je de verschillende scheermesjes het best met elkaar vergelijken. Gebruik dus meerdere scheermesjes voor je een definitieve keuze maakt.

Scheermesje kopen? Kies hier de beste scheermesjes.