Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Shampoo Er zijn 677 producten

Er is bijna niets zo aantrekkelijk dan goed verzorgd en glanzend haar. Maar door onze drukke levens en onze werkzaamheden hebben onze haren regelmatig veel te lijden. Wie zijn haren optimaal wil verzorgen, vindt in ons assortiment een zeer ruime keuze. Bent u op zoek naar een voedende shampoo voor droog haar? Wilt u een shampoo om roosvorming te bestrijden? Misschien heeft u uw haren gekleurd en zoekt u nu een shampoo die deze kleur intact houdt en respecteert. Welke shampoo u ook zoekt, bij ons vindt u precies de juiste, onder andere bij de merken Actigener, De Cruydhof, Andrelon en Phyto Paris. Zo kies je een goede en aangepaste shampoo

per pagina
Toont 1 - 24 van de 677 items
Toont 1 - 24 van de 677 items

Zo kies je een goede en aangepaste shampoo
Er is keuze aan shampoos genoeg. Een juiste keuze maken is dan ook niet makkelijk. Het antwoord op de vraag wat je met je shampoo wil bereiken zal in grote mate je keuze bepalen. Shampoos kunnen veel meer dan stof, vet en andere verontreinigingen uit je haar verwijderen. Je vindt ongetwijfeld een shampoo aangepast aan je haartype en zelfs die haaruitval moet voorkomen of stoppen. Met wat houden we dan rekening bij onze keuze van de juiste shampoo?

Schuimende shampoos
Velen denken dat hoe meer shampoos schuimen hoe beter. Niets is minder waar. De meeste shampoos bevatten toegevoegde stoffen die de kwaliteit van ons haar en onze huid zeker geen goed doen. In shampoo komen ook vaak DEA en TEA-verbindingen voor. Deze zijn in de VS verboden maar zijn hier bij ons in Nederland nog altijd toegelaten. 

Deze shampoos:

  • Drogen zowel ons haar als onze hoofdhuid uit
  • Veroorzaken vervelende irritaties

Natuurlijke ingrediënten
Gezond glanzend haar verkrijg je alleen met natuurlijke ingrediënten. Deze bezorgen je haar alle nodige vitaminen en mineralen om de gezondheid ervan te bevorderen. 


Welke shampoo?
De gezondheid van je haar stimuleren doe je best meet een shampoo die aangepast is aan je haartype. Vet haar vraagt een andere aanpak shampoo dan pakweg droog haar. Ben je allergisch aan bepaalde producten? Gebruik dan een shampoo met zo weinig mogelijk toegevoegde stoffen. Heb je een gevoelige (hoofd)huid of last van huidproblemen zoals acne, eczeem of psoriasis? Kies dan een extra zachte en milde shampoo zonder agressieve bestanddelen. Daarmee was je je haar zelfs dagelijks. 

Speciale shampoos
Er bestaan shampoos aangepast aan ieders haar. Elke soort shampoo heeft zijn specifieke ingrediënten. 

Veel gebruikte ingrediënten in shampoos zijn:

  • Natuurlijke oliën: zorgen voor sterker haar met een gezonde huid en haarzakjes
  • Rooibos: is een sterk antioxidant en voorkomt allerlei ontstekingen
  • Cafeine: vermindert het testosterongehalte in je huid en versterkt je haar
  • Zink: mineraal dat de gezondheid van je haar en je hoofdhuid bevordert

Kies voor shampoos zonder:

  • Parabenen: irriteren je haar en je hoofdhuid en drogen ze uit
  • Geur-, kleur-en bewaarstoffen: we kiezen producten met al onze zintuigen. Een mooie kleur, een gebruiksvriendelijke structuur en vooral een lekker frisse geur doen het altijd goed. Hou er rekening mee dat deze stoffen de kans op allergische reacties en irritatie vergroten

Kwalitatieve en natuurlijke shampoos die aan je haar-en huidtype aangepast zijn kies en bestel je makkelijk online

Shampoo kopen?