Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen? Vergelijk en koop voordelig!

Je handen verdienen ook de beste verzorging

Om ons natuurlijk verouderingsproces te vertragen, geven we onze huid regelmatig de beste verzorging. Ouderdomsverschijnselen zijn immers daar het eerst merkbaar. Als je er langer mooi en gezond wilt uitzien, zorg je dus best voor een goede huidverzorging. Daarbij worden meestal onze handen vergeten. Spijtig, want ze krijgen het dagelijks zwaar te verduren. Ook hier dringt een aangepaste handverzorging zich op, maar hoe pakken we dat best aan?

Agressieve producten

Inhoudsopgave

Onze handen zijn voortdurend actief. Ze komen daarbij regelmatig in contact met allerlei agressieve producten. Dat is zowel het geval in de keuken als bij de vaat en het wassen van onze kledij. Bij sommigen is hun huid daartegen bestand, maar meestal brengen al deze producten de gezondheid van onze handen ernstig in gevaar. Gelukkig kunnen we zelf veel doen om onze handen in goede conditie te houden.

Tere en zwakke huid

Velen worden geboren met een tere en zwakke huid. Onze handen ontsnappen daar evenmin niet aan. Dat is erg vervelend, zeker bij het uitoefenen van sommige beroepen. Het gaat dan vooral om beroepen waarbij je met je handen veel in het water zit. Dat is vooral zo voor poetsvrouwen en mannen, in de schoonmaak- en verzorgingssector, kappers en schoonheidsspecialisten. 

Bescherming

Werk je in één van deze sectoren? Dan hebben je handen extra verzorging nodig. Het dragen van aangepaste handschoenen is dan zeker geen overbodige luxe, maar pure noodzaak. Vind je het dragen van deze handschoenen niet prettig? Bedenk dan dat werken in water je handen… uitdroogt. Je beschermt ze tegen uitdroging met een goede vochtinbrengende handcrème. Vergeet na afloop zeker niet je handen grondig te wassen met een zachte zeep die je in de huid laat intrekken.

Huidmasker

Zo krijgt je huid de gelegenheid zich te herstellen. Voor maximaal resultaat kun je voor het slapengaan een verzorgend handmasker aanbrengen. Het resultaat van zo’n handmasker kun je versterken door katoenen handschoenen te dragen.

Peeling

Je handen mooi en gezond houden doe je met een aangepaste peeling. Deze verwijdert alle dode huidcellen, waardoor de huid zich vernieuwt. Eén peeling per week volstaat ruimschoots.

Handen en nagels

Bij handverzorging kun je tegelijk ook je nagels verzorgen. Veel contact met water maken ze week en doet ze uitdrogen. Je nagels en nagelriemen mee verzorgen met je handcrème is een sterke aanrader.

Je handen verdienen ook de beste verzorging. Handverzorging

Een goede handverzorging is dan essentieel voor de gezondheid van de huid. Aangepaste handverzorgingsproducten gaande van allerlei nagelvijltjes voor uw nagels tot voedende en vochtinbrengende crèmes en peelings 

Onze handen met opponeerbare duim, dat is wat ons uniek menselijk maakt. Onze handen zijn onze voornaamste stukken gereedschap die we ons leven lang willen koesteren. Dat we daarom tijd een aandacht besteden aan handverzorging is niet meer dan logisch. Komen we iemand tegen, dan is de handdruk vaak het eerste echte contact. Goede handverzorging is dan essentieel. Hier vindt u producten voor het hygiënisch verschonen van uw handen, vijltjes voor uw nagels en ruwheden aan uw handen, maar ook voedende en vochtinbrengende crèmes, die heilzaam werken als u last heeft van droge of beschadigde handen. U kunt bij ons kiezen uit vele merken, zoals Herome, Dove en Nivea. JE HANDEN VERDIENEN OOK DE BESTE VERZORGING

Biologische voeding voedingssupplementen en vitamines kopen?
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart