Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Voedingssupplementen Er zijn 1057 producten

Subcategorieën

 • Gewrichten

  Om uw lichaam in optimale conditie te houden, is het noodzakelijk om iedere dag de juiste hoeveelheid voedingsstoffen tot u te nemen. Bij Byfit vindt u meer dan 100 verschillende producten om uw lichaam en gewrichten te ondersteunen. Voor de verzorging van uw gewrichten kunt u kiezen uit verschillende tabletten en druppels, die onder meer werkzame stoffen als calcium, glucosamine, vitamine C, vitamine D3 en koper bevatten. Bij Byfit vindt u ook verschillende gewrichts- en spierlotions, crèmes en oliën voor uitwendig gebruik. Deze ondersteunen na het aanbrengen op bijvoorbeeld de armen of de benen zowel de spieren, het kraakbeen als de gewrichten. Gezonde gewrichten zonder pijn met de juiste voeding en voedingssupplementen

 • Vetzuren

  Doordat veel mensen tegenwoordig vetarm of vegetarisch eten, gebeurt het steeds meer dat er een tekort aan noodzakelijke vetzuren in het lichaam optreedt. Er treedt met name een tekort aan functionele vetten (onverzadigde vetzuren) op, omdat het lichaam deze niet zelf aan kan maken en daardoor altijd uit voedsel en vloeistoffen moet halen. Enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren kunnen gelukkig eenvoudig uit voedingssupplementen worden gehaald. Byfit heeft een enorm aanbod van tabletten, capsules en oliën met onder meer visolie, levertraan, omega-3-6-9, en teunisbloem die ervoor zorgen dat uw lichaam weer alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen krijgt om optimaal te kunnen functioneren. Waarom zijn vetzuren zo belangrijk?

per pagina
Toont 1 - 24 van de 1057 items
Toont 1 - 24 van de 1057 items

Met het enorme aanbod aan voedingssupplementen van Byfit zorgt u ervoor dat uw lichaam in optimale conditie is én blijft. U vindt op deze pagina een groot aanbod van voedingssupplementen, die we ook nog hebben onderverdeeld naar Gewrichten en Vetzuren. In de sectie Gewrichten vindt u meer dan 100 verschillende producten voor de ondersteuning van uw gewrichten. Met deze tabletten en druppels voorziet u uw lichaam van essentiële stoffen als calcium, vitamine C en D3. In de subcategorie Vetzuren vindt u een groot assortiment aan tabletten, oliën en capsules die alle goede vetzuren leveren die uw lichaam nodig heeft.

Wat zijn goede voedingssupplementen

Goede voedingssupplementen vervangen geen gezonde voeding. Supplementen kunnen je gezond voedingspatroon wel aanvullen. Goede voedingssupplementen bevatten gezonde vetzuren en vooral omega 3, Q10 en probiotica. Maar wat verstaat men eigenlijk onder goede voedingssupplementen?

Gezondheid verbeteren

Een gezond voedingspatroon aanvullen met natuurlijke voedingssupplementen verbetert niet alleen je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het doet je ook meer opgeslagen vet verbranden en makkelijker afvallen.

Tekort aan gezonde voedingsstoffen

Onze moderne voeding bevat nog amper gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Goede voedingssupplementen zijn dan erg handig om onze voorraad gezonde voedingsstoffen aan te vullen en op peil te houden.  

Multivitamine

Voedingssupplementen kunnen zowel uit één specifieke vitamine of mineraal bestaan als uit een combinatie van meerdere gezonde voedingsstoffen. Kies voor een goed en evenwichtig samengestelde multivitamine. Die bevat zowel alle vitaminen als mineralen, en dit in de juiste hoeveelheden. Meer dan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen hebben we niet nodig om gezond te zijn én te blijven.

Juiste dosering

Er is een grote keuze aan multivitaminen. Sommigen bevatten een minimale dosis van een beperkt aantal onmisbare voedingsstoffen. Anderen hebben dan weer de ideale dosissen van het volledige spectrum aan onmisbare voedingsstoffen aan boord. De juiste dosering is erg belangrijk. Kies uitsluitend voor een multivitamine met de meest ideale dosering. Voedingssupplementen met een minimum aan gezonde voedingsstoffen hebben geen enkel nut en zijn weggegooid geld.

De voordelen van een goede dosering

Een ideaal gedoseerde multivitamine zorgt voor:

 • Extra energie
 • Evenwichtige hormone
 • Een kleinere kans op hart- en vaatziekten
 • Sterke botten en extra bescherming tegen osteoporose
 • Een goede spijsvertering, een gezonde darmflora en een vlotte stoelgang
 • Een sterk zenuwstelsel met een beter geheugen en een sterke concentratie
 • Emotioneel evenwicht
 • Soepele spieren en gewrichten
 • Een beter zicht

Meteen meer dan voldoende motivatie om voortaan gezonder te eten en je gezond voedingspatroon aan te vullen met een ideaal gedoseerde multivitamine.

Voedingssupplementen kopen?