Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Scheren Er zijn 242 producten

Hoewel de hipsterbaard een tijdje in is geweest blijft scheren voor de meeste mensen toch een dagelijkse dan wel wekelijkse activiteit. Omdat met een mesje over de huid gaan niet altijd even prettig hebben we gelukkig wat hulpmiddelen die het scheren wat soepeler en sneller laten gaan. Op deze pagina vind je producten voor het scheren. Voor zowel aftershave als scheerschuim kun je hier vinden wat je zoekt! Klik verder op een van de categorieën en kijk rustig rond. Als er nog vragen zijn horen we dit uiteraard graag. Scheren we ons best met scheerschuim of scheergel?

Subcategorieën

  • Aftershave

    Door het scheren van het gezicht kan de huid wat droog en trekkerig aanvoelen. Daarnaast kunnen er soms kleine wondjes ontstaan. Om de huid goed te verzorgen na een scheerbeurt is aftershave een goed product. Naast dat het lekker ruikt verzorgt aftershave ook nog eens goed de gevoelige huid en voorkomt het ontstekingen. Hier vind je onder andere merken zoals Axe, Blue Stratos, Tabac original, David Beckham, Nivea, Amando en Weleda. Daarnaast hebben we verschillende soorten zoals sprays, balsems en lotions. Een goede after shave verzorgt en kalmeert je huid

  • Scheerschuim

    Om het scheren soepeler te laten verlopen is het verstandig om scheerschuim te gebruiken. Dit maakt de haartjes en huid zacht zodat het scheren makkelijker gaat. Op deze pagina vind je verschillende soorten scheerschuim, scheergel, scheercrème, scheerzeeptabletten, scheerstaven en scheermousse. Daarnaast kun je hier ook terecht voor accessoires zoals bijvoorbeeld scheerkwasten. Merken die wij in het assortiment hebben zijn onder andere Gilette, Weleda, Tabac original, Speick, L’oréal, Nivea en Proraso. Voor elk soort huidtype kun je op deze pagina terecht voor soorten scheerschuim. Kiezen we voor scheerschuim, gel, crème, olie of voor scheerzeep?

per pagina
Toont 1 - 24 van de 242 items
Toont 1 - 24 van de 242 items

Scheren we ons best met scheerschuim of scheergel?
Voor het scheren met het scheermes heb je de keuze tussen het gebruik van scheerschuim scheergel. Bij nat scheren kun je ook gebruik maken van scheerolie en crème. Wat is het verschil tussen deze producten en wat is onze beste keuze?

Belangrijkste verschillen
Het verschil zit vooral in het verzachten van onze baardharen en het beschermen van onze huid. Onze keuze hangt af van de soort en de dikte van onze baardharen en de gevoeligheid van onze huid. Hoe sterker en stugger die haren, hoe moeilijker het scheren. En hoe gevoeliger onze huid, hoe groter ons risico op beschadigingen en wondjes. De gebruikte ingrediënten hebben uiteraard ook een belangrijke invloed op het gebruikscomfort en de kwaliteit van het scheren. 

Scheerproducten
Goede scheerproducten maken onze baardharen zachter en het scheren makkelijker en aangenamer.
Scheerschuim
Ondanks schuim de kleinste bescherming biedt, wordt het nog altijd veel gebruikt. Schuim zorgt voor een dunne laag op onze huid en de kwaliteit van de gebruikte bestanddelen is opvallend laag. Scheerschuim voor een stugge baarden verzacht baardharen beter. Maar ook dan is het resultaat laag. Scheerschuim is het goedkoopste van de vier scheerproducten.

Scheergel voor een aangenaam fris gevoel
Scheergel is fijner van textuur waardoor het voor een betere huidbescherming zorgt. Het verzachten van onze baardharen is vergelijkbaar met scheerschuim en is dus niet zo best. 

Scheerolie 
Scheerolie maakt onze baardharen nog zachter. Olie gebruiken we voor het aanbrengen van scheerschuim, gel of crème. Olie maakt onze haren zachter en vergemakkelijkt het scheren. Olie is niet goedkoop maar os zijn geld meer dan waard.

Scheercrème
Scheercrème verzorgt en scheert het best. Dat heeft het te danken aan zijn betere ingrediënten. Scheercrème maakt het gebruik van olie overbodig. Het heeft een dikke structuur voor een optimale bescherming van onze huid. De voordelen van scheercrème op een rijtje: 

  • Is duurzamer en gaat langer mee
  • Scheert makkelijker en comfortabeler
  • Verzorgt je huid optimaal
  • Zorgt voor een rustig en aangenaam fris gevoel

Alle producten om het scheren zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken kies en bestel je online

Producten voor het scheren kopen?