Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Gezonde snacks Er zijn 1152 producten

In onze categorie gezonde snacks kunt u gezonde chips, snoep en suikervrije snoep vinden. In de categorie chips zijn er verschillende chips soorten te vinden die veel gezonder zijn dan andere snacks. Wilt u een lekkere gezonde snack? Denk dan eens aan onze hazelnoten, studentenhaver of zoute sticks. Of probeer onze gebroken eco cashewnoten. In de categorie snoep hebben we heerlijke Alpenkraft bonbons, laurierdrop maagpepermunt of bosbessen pastilles in de aanbieding.

Subcategorieën

  • Gezonde chips

    Een lekkere chips is nog lekkerder wanneer deze chips gezonde ingrediënten bevat. In onze webwinkel is er voldoende keuze tussen de verschillende chips soorten. U kunt kiezen voor zoutvrij of zoutarm en de normale chips. Kies voor een lekkere aardappelsnack met paprika smaak of een cashewnoten tamari. In deze categorie zijn ook speciale snack verkrijgbaar zoals chips met zeezout die handgemaakt is en bio chips die op een biologisch verantwoorde manier is gemaakt. Een categorie waar meer dan voldoende gezonde snacks zijn te vinden voor tussendoor.

  • Snoep

    In onze categorie snoep hebben we meer dan voldoende in aanbod. Uiteraard kunt u hier de bekende A merken vinden maar wij hebben meer in petto voor u in deze rubriek. Wat dacht u van de verschillende soorten drop die wij in het assortiment hebben? U kunt kiezen voor Zweedse Pegels, Klene zakkenrollers gemengd met zeezout of Zeeuwse Roomboter Babbelaars. En vergeet niet om even te zoeken in het assortiment van Oldtimers drop. Ook hiervan hebben we een groot aanbod zoals de bio ziltige frisse robbendrop. 

  • Suikervrij snoep

    Snoepen is niet altijd gezond. En de grootste reden hiervoor is dat de meeste snoep erg veel suiker bevat. Daarom kunt u in onze categorie snoep ook een rubriek suikervrije snoep vinden. Op deze manier kunt u uw kinderen en uzelf altijd nog steeds verwennen met de lekkerste snoep die een stuk beter voor uw lijn en gezondheid is dan de reguliere snoep die in de supermarkten te vinden is.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 1152 items
Toont 1 - 12 van de 1152 items