In prijs verlaagd! Zwangerschapstest duo Bekijk groter

Zwangerschapstest duo Clearblue 2st


Clearblue Zwangerschapstest duo

Meer details

Merk Clearblue
Inhoud 2st

Levertijd: 1 dag

$nbsp;

Bij aankoop van dit product ontvangt u 37 loyaliteitspunten. In totaal ontvangt u 37


Webwinkel Keurmerk

12.35 incl. btw

12.67 incl. btw

  •  Verzendkosten vanaf: €4,99
  •  TOT 40% KORTING
  • Veilig online kopen
  •  Gratis verzending boven de €50
  •  Voor 21 uur besteld, morgen in huis
  •  Veilig betalen IDEAL PAYPAL enzv.
  •  14 dagen bedenktijd op uw bestelling
  •  Bekijk hier ons beleid en voorwaarden

Last van ochtendmisselijkheid? Nog niet ongesteld? In een keer een afkeer voor voedselgeuren? Of extreme stemmingswisselingen? Dan zou u best wel eens zwanger kunnen wezen.... Daar kom je maar op een manier achter. Anoniem online een zwangerschapstest kopen? 

Zwangerschapstest duo kopen? Meer producten van Clearblue kopen. Voor €12.35 bij BYFIT. Met een leuke korting. Voor 21 uur besteld de volgende dag bezorgd.

Product informatie

Clearblue Zwangerschapstest duo

Zwangerschapstest

Gebruik
Lees altijd de instructiefolder goed door voordat je een zwangerschapstest uitvoert.
Als je test vanaf de dag dat je menstruatieperiode zou moeten beginnen, kun je je urine op elk moment van de dag testen. Als je vroeg test, moet je de eerste urine van de dag gebruiken.
Wanneer je klaar bent om de zwangerschapstest uit te voeren, neem je het teststaafje uit de verpakkingsfolie en verwijder je het blauwe kapje. Gebruik de test onmiddellijk.

De test uitvoeren:
Houd het absorberende van kleur veranderd uiteinde in je urinestraal of in een monster van je urine in een schoon, droog potje gedurende 5 seconden.
Het van kleur veranderend uiteinde wordt onmiddellijk roze om aan te tonen dat urine wordt geabsorbeerd. Je moet het van kleur veranderend uiteinde gedurende 5 seconden lang in de urine houden.
Houd het van kleur veranderend uiteinde omlaag of leg het zwangerschapsteststaafje plat terwijl je het resultaat afwacht.

Wacht gedurende 3 minuten. Terwijl de zwangerschapstest begint te werken, zie je blauwe streepjes verschijnen.

Je kunt na 3 minuten je resultaat aflezen in het resultaatvenster.
Wanneer je je resultaat afleest, moet er een blauw streepje in het controlevenster staan. Dit streepje toont aan dat de test is geslaagd.
Als er na 10 minuten geen blauw streepje in het controlevenster wordt weergegeven, heeft de test niet gewerkt.
Het maakt niet uit of één van de lijnen die het '+'-teken vormen lichter of donkerder is dan de andere; het resultaat is 'Zwanger'.
Lees je resultaat af binnen de 10 minuten na het uitvoeren van de test. Houd geen rekening met resultaatwijzigingen na deze tijd.

Fabrikant
SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH
Route de St Georges 47
Zwitserland

Clearblue producten kopen?

Zwangerschapstest duo wordt aangeboden door het merk Clearblue. De producten van Clearblue worden met de hoogst mogelijke zorg voor u gemaakt. Zodat u ze met een gerust hart kunt gebruiken.

Was het Zwangerschapstest duo wat u zocht?
Wilt u nog verder zoeken naar producten van: Clearblue? Of naar producten uit de categorie: Zwangerschapstest?

Byfit.nl staat voor een gezonde levensstijl. Dit bereikt u door gevarieerde en gezonde producten te gebruiken en deze aan te vullen met voedingssupplementen. Surf rustig rond in ons aanbod heeft u vragen neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Waarom een zwangerschapstest?

Je vermoedt dat je in verwachting bent en hebt een Zwangerschapstest duo in huis gehaald. Voor veel vrouwen zal het vermoeden zwanger te zijn voortkomen uit het uitblijven van de menstruatie. Over tijd zijn is vanzelfsprekend een gevolg van in verwachting zijn. Naast het over tijd zijn, wordt als reden voor het doen van een zwangerschapstest vaak genoemd: het proberen zwanger te raken, je wilt zekerheid nadat je onbeschermde seks hebt gehad of je hebt last van zwangerschapssymptomen.

Wanneer testen?

Het liefste wil je meteen gaan testen zodra je de zwangerschapstest hebt gekocht. Maar toch is het verstandig daar een goed moment voor te kiezen. Als je te vroeg gaat testen zal het de waarde van het hormoon hCG nog niet hoog genoeg zijn. Dit hormoon is aanwezig wanneer een vrouw in verwachting is. De zwangerschapstests zijn er dan ook op gemaakt om te reageren op de aanwezigheid van dit hormoon in de urine. Al vanaf één dag dat je overtijd bent, kan het hormoon al aanwezig zijn in je urine en kan er dus ook getest worden.

Hoe testen?

Een zwangerschapstest wordt uitgevoerd door een strip in je urine te houden. Natuurlijk kan je op elk moment van de dag de zwangerschapstest uitvoeren, maar er het ene moment is daar meer voor geschikt dan het andere. Zo is bijvoorbeeld de ochtend het meeste geschikt moment van de dag om te testen of je zwanger bent. De eerste urine van de dag zal namelijk het hoogste hCG concentratie bevatten. Houdt er bovendien rekening mee dat veel drinken je urine verdunt. Wanneer urine sterk verdund is, is het moeilijker om een zwangerschap vast te stellen omdat de concentratie hCG dan niet zo hoog zal zijn. Zorg er dus voor dat je niet veel drinkt voordat je een zwangerschapstest gaat doen. Lees goed de gebruiksaanwijzing van Zwangerschapstest duo van Clearblue. Elke test heeft zijn eigen wachttijd. De ene test geeft al snel aan dat je zwanger bent of niet, bij de andere moet je wat langer wachten.

Verkeerde uitslag

Ondanks dat een Zwangerschapstest duo van Clearblue voor 99 procent betrouwbaar is, kunnen er soms toch verkeerde uitslagen gegeven worden. Zo kan er een positieve uitslag worden gegeven terwijl je toch niet zwanger blijkt te zijn. Deze onterecht positieve uitslag kan komen doordat een zwangerschap is afgebroken maar het zwangerschapshormoon nog wel in je lichaam zit. Als je de test niet goed hebt uitgevoerd of te laat hebt afgelezen kan er ook een onterechte positieve uitslag uit naar voren komen. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat een zwangerschapstest een negatieve uitslag geeft, terwijl je toch een kindje verwacht. Dit kan het geval zijn wanneer je de zwangerschapstest te vroeg hebt uitgevoerd, je teveel vocht tot je hebt genomen voor het afnemen van de test of wanneer je de test niet goed hebt uitgevoerd.