Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Make up Er zijn 1428 producten

Geen moderne vrouw kan meer zonder make-up en ook mannen durven het steeds meer aan om het uiterlijk net even ietsje te accentueren met smaakvol gekozen make-up producten. Hier vindt u lippenstift, mascara, foundations, eyeliners en oogschaduw in de meest uiteenlopende kleurstellingen. In ons assortiment komt u onder meer producten tegen van de kwaliteitsmerken Lancôme, Forsters en Christian Faye. Als u op zoek bent naar extra waterresistente make-up, bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Van het merk Eylure hebben wij ook een assortiment, speciaal erop gericht om u de mooist mogelijke wimpers te geven. De juiste make- up geeft je extra uitstraling en persoonlijkheid

per pagina
Toont 1 - 24 van de 1428 items
Toont 1 - 24 van de 1428 items

De juiste make- up geeft je extra uitstraling en persoonlijkheid
Geen enkele vrouw kan de dag van vandaag zich een leven voorstellen zonder make-up. Zelfs mannen duiken meer en meer de badkamer in om hun uiterlijk bij te werken met smaakvol gekozen make-up producten. Als we het over make-up hebben denken we vooral aan lippenstift, mascara, foundations, eyeliners en oogschaduw. Het gamma make- up producten was nooit eerder zo groot en dat maakt goede keuzes maken niet gemakkelijker. Kortom, hoe kiezen we de juiste make- up producten voor een feilloos uiterlijk?

Hydraterende gezichtscrème
Dagelijks een goed hydraterende crème of gel op je huid aan te brengen is zeker niet overbodig, maar noodzakelijk. Die breng je bij voorkeur aan na het baden of het douchen. Zo een hydraterende crème vermindert een trekkende en onaangenaam aanvoelende huid en zorgt voor een goede hydratatie. En die is nodig voor een strakke, jonge en stralende huid.

Een goede basis of foundation
Is het begin van een aangepaste huidverzorging. Een goede foundation verzorgt en doet je huid er jonger uitzien. Een evenwichtig samengesteld gezichtsserum is daarbij onmisbaar. Dat is meestal een dunne, geconcentreerde emulsie die je naast je vertrouwde dag- en nachtverzorging gebruikt. Een serum hydrateert en maakt je huid strakker.

Een goede concealer verbergt en legt extra accenten
Er zijn dus concealers die onvolmaaktheden verdoezelen zoals puistjes of donkere kringen onder je ogen. Met de tweede soort leg je extra accenten en benadrukt je de mooiste punten van je gezicht. Een concealer zijn niet meer dan enkele puntjes die je op verschillende manieren kunt aanbrengen. Dat kan eenvoudig met je vingers of met behulp van een zacht borsteltje.

Poederen
Zorg er voor dat de kleur van je poeder nauw aansluit bij de natuurlijke kleur van je huid. Kies bij voorkeur voor mat poeder dat helpt tegen transpiratie op je aangezicht. 

Oogpotlood
Oogpotlood breng je zowel aan op je bovenste als je onderste ooglid. Aan jouw de keuze. Je kunt het niet alleen aanbrengen op je bovenste of onderste ooglid, maar ook op de binnenkant van je bovenste ooglid.

Oogschaduw
Leg eerst de basis voor je oogschaduw. Die zorgt voor de duurzaamheid van je oogschaduw. Met behulp van een basis kun je de oogschaduw gemakkelijker egaler aanbrengen. Hij zorgt er ook voor dat je oogschaduw beter tot uiting. Je brengt oogschaduw best aan in drie tinten. Dat geeft je extra uitstraling en persoonlijkheid.

Lippenstift
Zorgt voor glanzende volle lippen en bestaat in ontelbare kleuren zodat er altijd wel een lippenstift is te vinden die aan je wensen voldoet en dus bij je persoonlijkheid past.

Make-up kopen?