Zoek in alle merken en categorieën

Zoek in alle categorieën

Categories

Zoek in alle merken

Zoek in categorie

Zoek merk in categorie

Geef hoeveelheid in

Ogen Er zijn 582 producten

Uw ogen zijn goud waard en daarom bieden wij dan ook verzorgingsproducten aan die speciaal bestemd zijn voor uw ogen. Wat dacht u van een oog douche die u gemakkelijk kunt nemen met onze speciale oog douche producten. Of wat te denken van make up verwijderaars voor uw ogen en oogleden. Wij leveren ook oogdruppels wanneer u last heeft van droge of geïrriteerde ogen. Al onze producten zijn veilig te gebruiken en zijn gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Een regelmatige oogdouche zorgt voor gezonde ogen

per pagina
Toont 1 - 24 van de 582 items
Toont 1 - 24 van de 582 items

Een regelmatige oogdouche zorgt voor gezonde ogen
Een aangepaste verzorging van onze ogen wordt vaak over het hoofd gezien. En toch is zo'n oogdouche onmisbaar om de gezondheid van onze ogen in stand te houden. Dat is voor iedereen van ons het geval, maar zeker voor diegenen die dagelijks in een stofrijke omgeving werken. Wat doet een goede oog douche?

Beschermen en herstellen
Oogdouches en oogspoelingen beschermen en herstellen. Ze beschermen onze ogen in de eerste plaats tegen stofdeeltjes en andere vervuiling die de gezondheid van onze ogen in gevaar brengt. Liep je om de een of andere reden toch een beschadiging aan je ogen op? Dan zorgen deze oogspoelingen ervoor dat de beschadiging aan je ogen tot een strikt minimum wordt beperkt.

PH- waarde
Stof, zure en alkalische producten zijn de grootste vijanden van onze ogen. Ben je het slachtoffer van zo'n vervuiling? Zorg er dan zo vlug mogelijk voor dat hier zo vlug mogelijk aan verhopen wordt. De gezondheid van onze ogen hangt in belangrijke mate af van hun PH waarde of zuurtegraad. Bij verontreiniging met zure of alkalische stoffen moet de PH- waarde zo vlug mogelijk tot op zijn normale waarde van 7.4 gebracht worden. Daarvoor gebruik je best een oplossing met een neutrale PH waarde zoals een oplossing met fosfaten.

Stof of nog erger
Als je ogen te maken krijgen met stof is dat al erg genoeg, laat staan met hout of metaaldeeltjes. Die moet je uiteraard zo vlug mogelijk verwijderen. Maar ook hier is voorkomen veel beter dan genezen. Hier kun je best een steriele oogspoeling voor gebruiken. Heb je die niet altijd bij de hand? Gebruik dan zuiver (kraantjes) water. Een steriele oogspoeling heeft hetzelfde zoutgehalte als onze ogen. Water zorgt er voor dat ziekmakende bacteriën onmogelijk verder doordringen in je ogen en daar allerlei ontstekingen veroorzaken. 

Producten om de gezondheid van je ogen in stand te houden kies en bestel je gemakkelijk online

Verzorgingsproducten voor uw ogen kopen?